Edukacije iz IKT-a, 2. dio – treneri

13. travnja 2023. započela je edukacija iz IKT-a za visokomotivirane učitelje i stručne suradnike u prostoru Vile Oršić u Varaždinu i organizaciji FOI-ja.

Na samom početku smo dogovorili da ćemo se baviti Moodleom, odnosno formirati prostor koji će se, kad LORI proradi, koristiti za rad, kamo ćemo pohranjivati sve materijale koji će nam biti korisni i gdje će polaznici moći rješavati zadatke ili jednostavno komunicirati s nama.

Neizostavna i izuzetno važna tema dezinformacija i kritičkog vrednovanja u digitalnom okruženju, kao i komunikacija na internetu i kreativnost, teme su koje su se provlačile kroz sve naše susrete, a ponovili smo i proširili i svoje znanje o dronovima (čestitamo onima koji su odmah položili tečaj za pilote 🙂

Posebno valja izdvojiti zajedništvo velikobukovečkih i svetođurđanskih učitelja i stručnih suradnika, njihovu motiviranost, dobru volju i radost učenja koje smo međusobno dijeliti uz mentorstvo, pristupačnost i druženje s izvrsnim profesorima: Nina Begičević Ređep, Nikola Kadoić, Violeta Vidaček Hainš i Timon Terzić – s vama je uvijek zadovoljstvo usvajati nova znanja :-).