Edukacije iz poduzetništva, 2. dio – treneri

15. travnja 2023. su za učitelje i stručne suradnike započele edukacije iz poduzetništva i to za “one koji žele više” – teme koje smo obradili u osnovnoj edukaciji ovaj smo put zahvatili dublje i šire. Financijska pismenost, odgovorno upravljanje novcem, virtualno poslovanje, kako se zaštititi u virtualnom poslovanju, društveno poduzetništvo, razvoj kreativnog razmišljanja učenika – teme su o kojima ponekad mislimo da nešto znamo, a onda se iznenadimo koliko zapravo ne znamo.

Podijeljeni u timove i u suradnji s kolegama iz IKT-a vrijedno smo pripremali prezentacije za završni, ogledni sat. Osim predavanja vrsnih stručnjaka, ovaj smo put imali zadatak sami pronaći materijale koje ćemo koristiti za završni rad, a profesori su bili mentori i moderatori i, kako to u akademskoj zajednici biva, organizirali i konzultacije tijekom našega rada.

Marina Klačmer Čalopa, Nina Begičević Ređep, Renata Mekovec vodile su nas kroz poduzetničke vode sigurnim smjerom i u dobrom raspoloženju. Hvala i kolegama iz OŠ Sveti Đurđ na uzajamno motivirajućem radu.