Potraga za boljim internetom

Povodom Dana sigurnijeg interneta 9. veljače 2021. Osnovna škola Veliki Bukovec pridružila se cjelodnevnoj online konferenciji kako bi zajednički podigli kompetencije za primjereno, odgovorno, svrhovito i sigurno korištenje interneta i svih digitalnih tehnologija.

Mogli ste čuti kako postati Internet genijalac, pomagati dabrici Darki u otkrivanju digitalnog svijeta, ući u svijet eTwinning projekata, saznati kako pozitivno i poticajno komunicirati i surađivati u virtualnom okružju te gdje se nalaze komore jeke i filter mjehurići.

Više o samoj konferenciji možete pročitati na mrežnoj stranici
Udruga Suradnici u učenju (ucitelji.hr)

Dio online konferencije je bila i Potraga za boljim internetom 2022. za učenike pripremljena kao izazov s ciljem promicanja sigurnijeg i odgovornijeg korištenja interneta i općenito digitalnih tehnologija.

Potraga je bila organizirana u obliku kviza s 20 pitanja i zadataka. Rješavanjem zadataka bilo je moguće ostvariti maksimalno 20 bodova, a raspon postignutih bodova kretao se od 3 do maksimalnih 20. U potrazi za učenike do zadnje minute koliko je Potraga bila otvorena, sudjelovao je 2471 učenik. 

Saša Sačer iz 7. b pokaza se najbolji tragačem i osvojio zasluženu nagradu s maksimalno ostvarenim bodovima. Čestitamo!