Kontakt

Adresa:
Veliki Bukovec, Dravska 42
42 231 Mali Bukovec

tel: +385 42 840 224
fax: +385 42 840 224
e-mail: ured@os-bukovec.hr

Arhiva vijesti

OŠ Veliki Bukovec predstavila se na Info Restartu

Na nedavno održanom sajmu informacijskih tehnologija Info Restart na Zagrebačkom velesajmu, predstavila se i Osnovna škola Veliki Bukovec.
Bukovečka škola je kao gost Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku pokazala zanimljive projekte i aktivnosti koje su dio njihovog školskog kurikuluma. Posjetitelji su imali priliku vidjeti kako se teme o sigurnosti djece na internetu mogu uklopiti u školski kurikulum i približiti svoj djeci; naučiti izrađivati obrazovne igre te kroz njih provjeriti svoje znanje o sigurnosti na internetu.

Snimka s Radio Studenta o predstavljaju naše škole na Info Restartu – novinarka Lucija Pilić.

Ravnateljica škole, Terezija Šalamon predstavila je školsku brošuru i označivač s QR kodovima te i na taj način pokazala kako su suvremene obrazovne tehnologije primijenjene u OŠ Veliki Bukovec. Učenici Ana, Renata i Tomislav pomagali su posjetiteljima da se snađu u svijetu obrazovnih igara i poboljšaju svoje znanje o sigurnosti na internetu.
Profesorica Lidija Kralj, sudjelovala je i na okruglom stolu “Zaštita privatnosti, zaštita djece na internetu” na kojem je konkretnim primjerima iz svakodnevne školske prakse pokazala kako se u osnovnoj školi može prevencijom i edukacijom, aktivno i kontinuirano raditi na zaštiti djece na internetu.

 

No Comments Yet

Odgovori