POVRATAK U ŠKOLU

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Nastava u novoj školskoj godini započinje 7.9.2020. I dalje ćemo raditi u smjenama kao i do sada: u jutarnjoj smjeni predmetna nastava i četiri razreda razredne nastave, a u popodnevnoj smjeni ostala četiri razreda razredne nastave.

Prvi tjedan su u jutarnjoj smjeni učenici 1. i 3. razreda i kompletna predmetna nastava. Nastava započinje u 7:30 za sve učenike, a završava u 11:55 za razrednu nastavu i u 13:35 za predmetnu nastavu (prema dnevnom rasporedu). Popodnevna smjena započinje u 12:50 i završava u 17:05. Sve detalje oko smjena dobit ćete od razrednika u razredne komunikacijske grupe.

Prvi dan nastave svi učenici imaju 3 sata sa svojim razrednicima. Na klupama će ih dočekati udžbenici i radne bilježnice koje su osigurali Ministarstvo znanosti i obrazovanja te općine Mali i Veliki Bukovec. Također će dobiti 2 zaštitne maske od Varaždinske županije i jednu jednokratnu masku koju je donirala tvrtka Elmag iz Ludbrega. Svi učenici u školu trebaju doći sa zaštitnim maskama, a prije polaska u školu izmjeriti si temperaturu.

Roditelji učenika prvih razreda moći će ući u školu sa svojom djecom na kratko vrijeme.

Molimo vas da i dalje pratite obavijesti na stranici škole te u razrednim grupama u koje će vam razrednici slati detaljne upute oko organizacije i odvijanja nastave.

Svima želim uspješan početak nastave i da što dulje ostanemo u mogućnosti izvođenja nastave u školskim prostorima.