OBAVIJEST O RASPOREDU

PREDMETNA NASTAVA

Dragi učenici!

Danas je treći dan održavanja nastave na daljinu, vjerujemo da se uhvatili korak s tehnologijom i da nemate problema s pristupanjem sadržajima koji se pripremaju za vas. Od danas ćete pratiti nastavu prema svom rasporedu, a sve informacije bit će u vašem virtualnom razredu. Želim vam puno uspjeha u radu na daljinu i podsjećam da se krećete i budete fizički aktivni. Isto tako, podsjećam da se svi trebamo odgovorno ponašati i izbjegavati veća druženja kako bi se spriječila mogućnost dolaženja u dodir s virusom.

Dužni ste pratiti nastavu i postupiti prema uputama predmetnog učitelja, rješavati zadatke i domaću zadaću. Ukoliko se to traži, trebate poslati povratnu informaciju (pr. riješeni zadatak, fotografiju ili sl.) predmetnom učitelju. Kad vam nešto nije jasno, pitajte učitelja ili razrednika.

Molimo roditelje da prate rad svoje djece i motiviraju ih na pravodobno rješavanje zadataka. Isto tako, ukoliko je učenik spriječen pratiti nastavu, treba mu opravdati izostanak.

Na Sportskoj televiziji se i dalje svaki dan može pratiti nastava prema rasporedu Ministarstva znanosti i obrazovanja. Ukoliko vam predmetni učitelj zada gledanje nečega na TV-u, pratite njegove upute.


Predmetna nastava – raspored


ponedjeljak,
16. ožujka

 
utorak,
17. ožujka
srijeda,
18. ožujka 
četvrtak,
19. ožujka
petak,
20. ožujka

5. razred
 
5. razred5. razred5. razred5. razred

6. razred
 
6. razred6. razred6. razred6. razred

7. razred
 
7. razred7. razred7. razred7. razred

8. razred
 
8. razred8. razred8. razred8. razred

Razredna nastava – raspored

Dragi učenici, pratite upute svojih razrednica.


Razred
 
Termin

1. razred
 
počinje u 8.00 sati

2. razred
 
počinje u 10.00 sati

3. razred
 
počinje u 13.00 sati

4. razred
 
počinje u 15.00 sati

Ravnateljica