Kontakt

Adresa:
Veliki Bukovec, Dravska 42
42 231 Mali Bukovec

tel: +385 42 840 224
fax: +385 42 840 224
e-mail: ured@os-bukovec.hr

Arhiva vijesti

Upisi u srednje škole

Obavještavaju se učenici i roditelji učenika osmog razreda da će se u ponedjeljak, 10. srpnja 2017. u 17 h održati sastanak za učenike i roditelje učenika osmog razreda na kojem će se potpisivati prijavnice radi iskazivanja namjere upisa u jedan od odabranih programa srednjih škola. Prijavnicu obavezno potpisuju učenik i roditelj.

U slučaju nepotpisivanja prijavnice, kandidat se briše s liste poretka i gubi pravo upisa u srednju školu.

Konačne ljestvice poretka objavljuju se 13. srpnja 2017. nakon čega će se učenici moći upisivati u srednje škole.

Prilikom upisa u srednju školu učenik treba dostaviti upisnicu (obrazac o upisu u 1. razred srednje škole) koju učenici sami trebaju isprintati sa svog korisničkog računa na stranici Upisi.hr. Učenici koji nemaju mogućnost ispisa upisnice kod kuće mogu doći u školu ispisati upisnicu od 8:00 do 13:00 h.

***

Prijave obrazovnih programa u ljetnome roku

Kao što je propisano Odlukom o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2017./2018.dana 26. lipnja 2017. godine započinju prijave obrazovnih programa u sustavu NISpuSŠ. Prijave obrazovnih programa započet će u 12:00 sati, a ogledne ljestvice poretka bit će vidljive od 22:00 sata istoga dana.

Cijeli postupak prijava detaljno je opisan u publikaciji „Prijave i upisi u srednje škole za školsku godinu 2017./2018. – Idemo u srednju!“ te upućujemo sve kandidate da dobro prouče sam postupak. Prijave obrazovnih programa trajat će do 10. srpnja 2017. uz iznimku onih obrazovnih programa koji zahtijevaju dodatne provjere, a koji će se moći prijavljivati do 2. srpnja 2017. Konačne ljestvice poretka za sve programe, pa i one s ranijim rokom prijave, bit će generirane 10. srpnja 2017. godine.

Svi kandidati koji žele prijaviti obrazovne programe i upisati se u ljetnome roku, moraju ih prijaviti u gore navedenim rokovima te poštovati i ostale rokove navedene u publikaciji. Naglašavamo svim kandidatima da listu prioriteta treba pažljivo pripremiti tako da se na vrh liste postavi obrazovni program koji se najviše želi upisati, a zatim i ostali, željenim redoslijedom. Sukladno tome, kandidat će se optimalno rasporediti na obrazovni program koji mu je najviši na listi prioriteta, a za koji se, prema ostvarenim bodovima, nalazi u sklopu upisne kvote.

______________________

Ovdje možete pogledati brošuru “Odaberi svoju školu” koja se odnosi na upise u srednju školu u školskoj godini 2017./2018.

Sve informacije o upisima u srednje škole možete pronaći u:

Korisne poveznice:

Poveznice na stranice srednjih škola Varaždinske županije:

Poveznice na stranice srednjih škola Koprivničko-križevačke županije

No Comments Yet

Odgovori

Prijava korisnika

Anketa

Što radite u slobodno vrijeme poslije škole?

View Results

Loading ... Loading ...